Home БИЗНИС КОМПАНИИ ТТК Банка ја исплати каматата за втората година на сопствениците на Корпоративни обврзници

ТТК Банка ја исплати каматата за втората година на сопствениците на Корпоративни обврзници

0
ТТК Банка ја исплати каматата за втората година на сопствениците на Корпоративни обврзници

ТТК Банка АД Скопје на 20.09.2021 година ја исплати каматата за втората година на сопствениците на Корпоративни обврзници – прва емисија со ISIN MKTTKS200012 и шифра TTKO. Пресметката на камата е извршена по фиксна каматна стапка од 3,5% на годишно ниво.