ЗА НАС

Економист – Инвестирај во себе

Економист е водечки национален електронски медиум со точни, независни и навремени информации од Македонија и светот, со особен фокус на економија и бизнис. Нашата платформа овозможува квалитетно, независно и балансирано известување за сите актуелни новости.