Home МАКЕДОНИЈА Ажурирање на Вашите податоци онлајн, без посета на експозитура

Ажурирање на Вашите податоци онлајн, без посета на експозитура

0
Ажурирање на Вашите податоци онлајн, без посета на експозитура

Отсега нема потреба да губите време чекајќи ред во експозитура за едноставна работа како што е ажурирање на Вашите лични податоци!

Преку новата електронска апликација на НЛБ Банка, отсега можете да ги ажурирате Вашите податоци со само неколку клика на Вашиот лаптоп, таблет или мобилен телефон.

Ажурирањето на податоците можете да го направите на следниот линк: https://azuriranjepodatoci.nlbtb.com.mk