Home МЕЃУНАРОДНА СОРАБОТКА Унгарската компанија Rovitex со понуда за соработка домашни компании

Унгарската компанија Rovitex со понуда за соработка домашни компании

0
Унгарската компанија Rovitex со понуда за соработка домашни компании

Реномираната унгарската компанија Rovitex која изработува завеси, тапети и украсни декоративни додатоци за домот го прошири својот асортиман со изработува на текстилни заштитни маски.

Компанијата изработува два вида на маски и има капацитет за извоз.

Маските се изработени од полиестер и од памук и се наменети за санитарна и здравствена употреба. Понудите на англиски јазик може да ги погледнете на  Линк 1 и Линк 2.

Сите заинтересирани повеќе информации за компанијата како и директен контакт за соработка може да најдат на веб страницата

www.rovitex.com.