Home ИНТЕРЕСНО Талат покажа како изгледа „земјотреско селфи“ и ги насмеа сите

Талат покажа како изгледа „земјотреско селфи“ и ги насмеа сите

0
Талат покажа како изгледа „земјотреско селфи“ и ги насмеа сите

Дритон Вејсели или Талат од „Преспав“ покажа како изгледа „земјотреско селфи“

Имено во светот завладеа пандемијата со коронавирусот, а вчера Македонија беше погодена од земјотрес, па Дритон во свој стил се пошегува на Инстаграм и покажа како изгледа „земјотреско селфи“.