Home БИЗНИС ФИНАНСИИ Нова иновативна услуга – Орочување на депозит онлајн, без сметка во Капитал Банка!

Нова иновативна услуга – Орочување на депозит онлајн, без сметка во Капитал Банка!

0
Нова иновативна услуга – Орочување на депозит онлајн, без сметка во Капитал Банка!

Разговараме со Филип Јордановски – Раководител на Секторот за работа со физички лица во Капитал Банка АД Скопје, за новата иновативна услуга – Орочување на депозит онлајн, без сметка во Капитал Банка!

Во изминатите 7-8 месеци, текот на настаните околу пандемијата со Covid-19, како и големата неизвесност колку ќе трае, не натера да размислуваме уште позабрзано и чекор понапред, во поглед на адаптирање на новонастанатата ситуација и бизнисот. Како понатаму? Што ќе биде новото нормално? Невозможното и досега, можеби некогаш, сега едноставно мора да станат сегашност и секојдневие.