УНИБанка ги известува своите клиенти дека експозитура Охрид е преселена на нова локација во помодерни простории со цел подобрување на корисничкото искуство. 

Новата локација експозитурата Охрид се наоѓа на ул. Македонски Просветители бр. 4 (до изложбениот салон на Телеком).

Работното време на експозитурата е од понеделник до петок од 08:00 до 16:00 часот.

За сите останати прашања може да jа посетите веб страната на Банката:  www.unibank.mk, да се обратите на e-mail: info@unibank.com.mk или директно да ја контактирате Банката на телефонските броеви: 02/ 3 111 111 и 02/ 3286 100.

ПРЕТХОДНА ВЕСТ„Тесла“ отвора продажен салон во Хрватска
СЛЕДНА ВЕСТАлармантен скок на цената на струјата, ако не се најдат пари зимава можни се рестрикции