Од денеска започна вакцинација без закажан термин во здравствените домови низ државата. Истовремено се вакцинираат и оние со закажан термин, а веќе се забалежуваат гужви и турканици на вакциналните пунктови.

Од рано утрово пред поликлиниката Јане Сандански е забележана невидена гужва.

ПРЕТХОДНА ВЕСТРекорден втор квартал во ТИРЗ – отворени нови работни места
СЛЕДНА ВЕСТСојузот на стопански комори на Македонија потпиша Меморандум за соработка со Стопанска комора на Приморска Словенија