Home МАКЕДОНИЈА РЕДИЦИ НА ГРАНИЦА: Еве колку се чека на преминот „Богородица„

РЕДИЦИ НА ГРАНИЦА: Еве колку се чека на преминот „Богородица„

0
РЕДИЦИ НА ГРАНИЦА: Еве колку се чека на преминот „Богородица„

Почетокот на работната недела носи поумерен интензитет на сообраќај во споредба со деновите од викендот, но сепак може да се очекува поголем број возила на автопатите во нашата земја.

Според АМСМ најдолго задржување има на граничниот премин Богородица.

Поради високите дневни температури, изберете подоцнежни попладневни часови за патување, затоа што тогаш патувањето е побезбедно, ризикот од дефект на возилото е помал, а возењето е побезбедно за возачите и патниците.