Home БИЗНИС НОВИНИ Денеска состанок на Регулаторна, се подготвува нов ценовник за горивата

Денеска состанок на Регулаторна, се подготвува нов ценовник за горивата

0
Денеска состанок на Регулаторна, се подготвува нов ценовник за горивата

Регулаторната комисија за енергетика денеска треба да го објави новиот ценовник за нафтените деривати што ќе биде во сила сѐ до следниот понеделник.

Минатата недела со одлука на Регулаторна бензините Супер-95 и Супер-98 останаа со иста цена, а дизелот поскпе за 0,50 денари.