Акционерите на Реплек на последното Собрание ги избраа членовите на Надзорниот одбор. Информацијата ја објавија на Македонска берза, а како што веќе објавивме новиот Надзорен одбор го сочинуваат четворица членови.

  • Георгиевски Антонио 
  • Андреевски Петар
  • Славица Туџарова Трајковска
  • Гашевски Владимир

Подетални информации за нивната биографија може да прочитата на следниот линк

Истовремено акционерите ги разрешија претходните членови. Новиот Надзорен одбор се избира на период од шест месеци.

ПРЕТХОДНА ВЕСТ„ДЕНОВИ НА МЕДОТ“ ВО СКОПЈЕ Можe да се дегустира и купи мед и пчелини производи
СЛЕДНА ВЕСТАмазон вложува пет милијарди долари во нов „облак“ склад во Нов Зеланд