Home МАКЕДОНИЈА Прифатена оставката од Нефи Усеини – повеќе не е советник

Прифатена оставката од Нефи Усеини – повеќе не е советник

0
Прифатена оставката од Нефи Усеини – повеќе не е советник

Охридскиот совет со 12 гласа „ЗА“ ја прифати оставката од Нефи Усеини.  Оваа точка беше прва  на дневен ред на денешната седница на Совет – Предлог- одлука за константирање престанок на мандат на член во Советот на општина Охрид.

Причините за оставката на Усеини засега не се познати.