Home ИНТЕРЕСНО Нов „Џекпот турнир“ на 2WIN.MK од 08.07.2021 до 28.08.2021

Нов „Џекпот турнир“ на 2WIN.MK од 08.07.2021 до 28.08.2021

0
Нов „Џекпот турнир“ на 2WIN.MK од 08.07.2021 до 28.08.2021

Видеолотарија Касинос Австрија ви го најавува најновиот ЏЕКПОТ ТУРНИР на платформата 2win.mk. Најсреќните учесници може да освојат 35 парични џекпот дополнителни добивки.

Најновото изненадување за играчите на видеолотариските игри на 2win.mk е ЏЕКПОТ ТУРНИР, кој ќе се реализира  од 08.07.2021 до 28.07.2021. 35 дополнителни, парични џекпот добивки во вкупна вредност од 432.000,00 денари ги очекуваат играчите. ЏЕКПОТ ТУРНИР  се однесува на понудата на видеолотариските игри на среќа достапни онлајн преку играчката платформа на Видеолотарија Касинос Австрија, 2win.mk

Фондот на дополнителните Џекпот добивки е фиксен и не зависи од влоговите на учесниците во видеолотариските игри. Правилата за ЏЕКПОТ ТУРНИР се објавени на играчката платформа.