Home БИЗНИС КОМПАНИИ НЛБ Банка по петти пат ја доби наградата за најдобра банка на EUROPE BANKING AWARDS

НЛБ Банка по петти пат ја доби наградата за најдобра банка на EUROPE BANKING AWARDS

0
НЛБ Банка по петти пат ја доби наградата за најдобра банка на EUROPE BANKING AWARDS
НЛБ Банка АД Скопје на годинешните Europe Banking Awards за 2020 година ја доби петтата награда по ред за Најдобра банка во земјата од финансискиот магазин ЕМЕА.
Europe Banking Awards веќе тринаесет години ги препознава и наградува достигнувањата на банките во регионот, а организатор на овие награди е ЕМЕА – реномираниот финансиски магазин чија уредничка визија е да биде „независен глас“ на финансиската заедница.
НЛБ Банка успешно се справи со сите предизвици кои беа наметнати минатата година од глобалната пандемија и притоа оствари извонредни финансиски резултати.
Повеќе инфомрации во врска со наградата можете да прочитате на слендиот линк: https://bit.ly/3bfORX8