Регулаторната комисија за енергетика денеска треба да го објави новиот ценовник за нафтените деривати што ќе биде во сила сѐ до следниот понеделник.

Минатата недела со одлука на Регулаторна бензините Супер-95 и Супер – 98 се намалија за 1,00 денар, а дизел горивото поскапе за 1,00 денар.

ПРЕТХОДНА ВЕСТМожат ли да се комбинираат различни вакцини против Ковид 19
СЛЕДНА ВЕСТЦената на гасот во Европа незапирливо расте