Чешката CONTECHIN s.r.o., со интерес за соработка со домашни компании

Петок, 18 Октомври 2019 13:32 Напишано од  Објавено во МЕЃУНАРОДНА СОРАБОТКА

Чешката компанија CONTECHIN s.r.o., заинтересирана e за соработка со домашни компании.

 Компанијата главно се занимава со обезбедување на технологија за микропивари, вклучително и резервни делови, рецепти и суровини.

Покрај ова, активна е и во следните области:
-технологија за производство на градежни материјали (лепила, малтери, бои),
-технологија за производство на пелети/брикети,
-контејнери за отпад.

Доколку постои интерес за соработка со оваа компанија, може директно да ја контактира компанијата (Ing. Viktor Minář Sales Manager, email:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. ).