„Оилко“ откупи 2.015 сопствени акции

Петок, 26 Јули 2019 13:44 Напишано од  Објавено во МАКЕДОНИЈА

„Оилко“ КДА Скопје преку Македонската берза информира дека се стекна со 2.015 сопствени акции и сега поседува 5.676 сопствени акции што претставува 2,26% од вкупниот број на акции на компанијата.