Премиерот се обрати пред пензионерите, пензиите ќе растат!

Петок, 07 Јуни 2019 14:00 Напишано од  Објавено во МАКЕДОНИЈА

Расттот на пензиите премиерот Заев денеска го најави во неговото обракање.

Пред пензионерите на Републичката ревија на песни, музика и игри 2019-та се обрати премиерот Зоран Заев. Пензионрите главно задоволни од пензиите, но сметаат дека има и други проблеми кои треба да се решаваат.