Поскапеа цигарите

Петок, 15 Март 2019 15:01 Напишано од  Објавено во МАКЕДОНИЈА

Цигарите Вест, Родео и Бос поскапеа за околу 5 денари. Дали се очекува поскапување и на другите брендови зависи од политиката на произведувачите на цигари.

Согласно планот за зголемување на акцизите, од јуни се очекува ново зголемување на цената.