Фијат Цаноски ги објави цените за стан во „Космос“

Петок, 15 Март 2019 14:27 Напишано од  Објавено во МАКЕДОНИЈА

Бизнисменот Фијат Цаноски објави фотографии на стартот на изградбата на резидентниот центар „Космнос“ и ги соопшти цените за купување на становите. Становите додека се во фаза на градба ќе чинат од 890 до 950 евра по метар квадратен.

- "КОСМОСОТ" се гради во полна пареа. Првокласна градба. Врвен квалитет. Станови во фаза на градба од 890 до 950 евра м2, напиша Цаноски на својот профил на Фејсбук.