Клиниката за гинекологија вработува 38 лица, плата до 24.000 денари

Понеделник, 21 Јануари 2019 12:36 Напишано од  Објавено во МАКЕДОНИЈА

В. Д. Директорот на ЈЗУУ Клиника за гинекологија и акушерство Скопје објави оглас за вработување на 38 лица определено време поради зголемен обем на работа до 31.12.2019 година.

Се бараат медицински сетри, правник, инженери, економсти, административен работник и други профили работници. Платите во зависност од работното место се движат од 14.500 до 24.000 денари.