Министерството за правда вработува 22 лица, плата до 22.490 денари

Понеделник, 14 Јануари 2019 14:20 Напишано од  Објавено во МАКЕДОНИЈА

Министерство за правда – Управа за водење матични книги распиша оглас за вработување на 22 лица на определено време во Управата за водење матични книги. Се бараат кандидати за помлади соработници, референти и помлади референти.

Платата во зависност од работното место се движи од 13.160 до 22.490 денари.