Управниот одбор на НЛБ банка остана без Дамир Кудер

Петок, 10 Јануари 2020 11:15 Напишано од  Објавено во КОМПАНИИ

Истечениот мандат е причината поради која Дамир Кудер повеќе нема да биде дел од раководството на НЛБ банка.

Ова станува јасно од соопштението кое од банката го објавија на Македонска берза.

Како што се наведува, Кудер нема повеќе да биде член на Управниот одбор а неговиот мандат истекол на 1 јануари.