НЛБ Банка воведува провизија за водење на девизни сметки

Петок, 01 Ноември 2019 12:27 Напишано од  Објавено во КОМПАНИИ

Од денеска клиентите на НЛБ Банка ќе плаќаат нова провизија за девизните сметки, соопшти банката на својата веб страната.

„Од 01.11.2019 година НЛБ Банка воведува провизија за водење на девизни сметки на физички лица“. стои во соопштението.

Висината на провизиите може да се види во официјалниот тарифник на банката.