„Конти хидропласт“ го доби тендерот на „Струмица-гас“ за изградба на секундарна гасоводна мрежа вреден 48.000 евра

Понеделник, 26 Август 2019 13:35 Напишано од  Објавено во КОМПАНИИ

Јавното претпријатие за енергетски дејности „Струмица-гас“ по распишаниот тендер за изградба на секундарна дистрибутивна гасоводна мрежа склучи договор со трговското друштво за производство,трговија и услуги „Конти хидропласт“ ДООЕЛ Гевгелија.

Вредноста на склучениот договор со вклучен ДДВ е 3.000.000 денари или околу 48.000 евра.