Осигурување во Стопанска банка АД – Скопје

Вторник, 15 Јануари 2019 12:28 Напишано од  Објавено во КОМПАНИИ

Стопанска банка АД – Скопје не е осигурителна компанија, меѓутоа како овластен застапник во осигурувањето во соработка со осигурителните друштва Кроација Осигурување/Неживот и Уника Лајф за своите клиенти обезбеди повластени цени и услови за најбараните осигурителни производи.

Со вклучување на осигурувањето во својата понуда, Банката ќе стане прв избор на клиентите за купување на осигурителни производи, па затоа покрај обезбедените поволности, Стопанска банка АД – Скопје на своите клиенти им нуди и пакети на производи кои вклучуваат осигурување.

Во понудата на осигурителни производи поврзани со кредитни производи од редовната понуда на Стопанска банка АД – Скопје:

БЕСПЛАТНО ПАТНИЧКО ОСИГУРУВАЊЕ – (годишно) добиваат сите постојни и нови корисници на Visa/MasterCard кредитните картички на Стопанска банка АД – Скопје;

ПАКЕТ КРЕДИТНИ ПРОИЗВОДИ СО ОСИГУРУВАЊЕ:

Дополнително, во филијалите на Стопанска банка АД – Скопје може да се купи:

  • Патничко осигурување со промотивни цени за клиентите на Банката,
  • Осигурување од незгода,
  • Имотно осигурување (домаќинско осигурување и осигурување од пожар и други опасности),
  • Автоодговорност (задолжителното осигурување за сите возила),
  • Зелен картон,
  • Каско осигурување.