„Лукоил“ го доби тендерот на СОЗР на Владата за набавка на гориво вреден 12,9 милиони денари

Понеделник, 14 Јануари 2019 14:24 Напишано од  Објавено во КОМПАНИИ

Службата за општи и заеднички работи на Владата на Република Македонија по распишаниот тендер за набавка на гориво за моторни возила склучи договор со друштвото за трговија на нафтени деривати и услуги Лукоил Македонија ДООЕЛ Скопје.

Вредноста на склучениот договор со вклучен ДДВ е 12.980.000 денари.