„Lucky days“ или огромни попусти во „Нептун“ до 18 март!

Петок, 15 Март 2019 14:57 Напишано од  Објавено во МАКЕДОНИЈА

Доколку ви треба машина за перење алишта, нов мобилен телефон, шпорет, слушаки, лаптоп, компјутер и многу други работи кога станува збор за апарати од бела техника, „Нептун“ ви го нуди најголемиот избор.

Имаат традиционално „Lucky days“ или огромни попусти до 18ти март! Па затоа побрзајте и искористете ги