„МЖ-транспорт“ бара од Владата да и отстапи 600.000 литри еуродизел од нафтените резерви

Вторник, 26 Февруари 2019 15:09 Напишано од  Објавено во МАКЕДОНИЈА

Владата на денешната седница го разгледуваше барањето за донесување на одлука за отстапување на 600.000 литри еуродизел БС гориво од задолжителните резерви на нафта и нафтени деривати на Македонски Железници Транспорт АД – Скопје.