Се чисти теренот за поставување на таблите со новото уставно име

Понеделник, 11 Февруари 2019 15:09 Напишано од  Објавено во МАКЕДОНИЈА

Надлежните служби го чистат теренот на граничниот премин „Богородица“ во пресрет на смената на таблите со државното име, како што можеше да забележи екипата на „Нова Македонија“. Таблите со натписот „Република Северна Македонија“ пристигнаа и допрва се очекува да почне нивното поставување.