„Македонија пат“ склучи договор за набавка на сол со „Димакс рудници“ вреден 149 милиони денари

Петок, 09 Ноември 2018 11:36 Напишано од  Објавено во МАКЕДОНИЈА

ЈП Македонија пат – Скопје по распишаниот тендер набавка на стоки-индустриска сол за одржување на патиштата склучи договор со друштвото за трговија,производство и услуги „Димакс рудници“ ДООЕЛ Сопотница од Демир Хисар.

Вредноста на склучениот договор со вклучен ДДВ со 149.499.712 денари. Фото: Министерство за транспорт и врски