34 нови вработувања во Централен регистар, плата до 53.101 денари

Четврток, 09 Август 2018 09:49 Напишано од  Објавено во МАКЕДОНИЈА

Централен регистар на Република Македонија објави оглас за вработување на 34 извршители на неопределено време во повеќе градови низ државата: Струмица, Куманово, Виница, Гостивар, Велес, Битола…

Платите се движат од 23.991 до 53.101 денари. Интересно во огласот е дека се бараат и лица само со завршено средно образование и лица кои дипломирале на книжевност, одбрана или географија. Повеќе детали за огласот ОВДЕ.