НЛБ Банка ја продолжува промотивната кампања за станбени кредити

Понеделник, 02 Јули 2018 10:50 Напишано од  Објавено во КОМПАНИИ

НЛБ Банка ја продолжува промотивната кампања за станбени кредити до 31.07.2018 година, соопштуваат од НЛБ Банка

Во рамки на кампањата, клиентите можат да ги искористат следните промотивни поволности:

  • Без трошоци за одобрување 
  • Без трошоци за проценка

Повеќе информации може да се добијат на линкот,во најблиската експозитура на Банката или на телефон 02/15 – 600.