Промовирана новата мобилна апликација на Рамсторe

Петок, 14 Септември 2018 13:47 Напишано од  Објавено во КОМПАНИИ

Денес, официјално беше промовирана новата мобилна апликација на Рамсторe која е веќе во функција и достапна за нивните потрошувачи. Потрошувачите ќе имаат јасен преглед на понудите во Рамсторе супермаркетите и олеснето шопинг искуство прилагодено на нивните индивидуални потреби.

Во малопродажниот сектор на Македонија, Рамсторе супермаркетите се присутни подолго од 13 години.